ЧИН, БЫВАЕМЫЙ НА НИВАХ,ИЛИ ВИНОГРАДЕ, ИЛИ ВЕРТОГРАДЕ, АЩЕ СЛУЧИТСЯ ВРЕДИТИСЯ ОТ ГАДОВ, ИЛИ ИНЫХ ВИДОВ

ТЕНИ ЗАБЫТОГО ПРОШЛОГО

ЗАКРЫТЫЙ ФОРУМ РИТУАЛЬНОЙ И РУНИЧЕСКОЙ МАГИИ. РАЗДЕЛ ТЕМНЫХ ПРАКТИК.КЛАДБИЩЕНСКОЙ МАГИИ. РАБОТА С РОДОМ.СОВЕТЫ ЗНАХАРЕЙ И МАСТЕРОВ. МАГИЯ ЗАКЛИНАНИЙ И ШЕПОТКОВ.РАБОТА С ДУХАМИ И СУЩНОСТЯМИ.
 
ФорумПорталРегистрацияВход


Поделиться | 
 

 ЧИН, БЫВАЕМЫЙ НА НИВАХ,ИЛИ ВИНОГРАДЕ, ИЛИ ВЕРТОГРАДЕ, АЩЕ СЛУЧИТСЯ ВРЕДИТИСЯ ОТ ГАДОВ, ИЛИ ИНЫХ ВИДОВ

Предыдущая тема Следующая тема Перейти вниз 
АвторСообщение
Администратор
Администратор
avatar

Сколько лет вы практикуете : Достаточно)))Чтобы понимать,когда мне пытаются вешать лапшу на уши
Сообщения : 60721
Дата регистрации : 2012-09-14

СообщениеТема: ЧИН, БЫВАЕМЫЙ НА НИВАХ,ИЛИ ВИНОГРАДЕ, ИЛИ ВЕРТОГРАДЕ, АЩЕ СЛУЧИТСЯ ВРЕДИТИСЯ ОТ ГАДОВ, ИЛИ ИНЫХ ВИДОВ   Сб Ноя 10, 2012 4:52 pm

Подобает быти Литургии и вжигати кандило святаго Трифона, или святаго Евстафия, или святаго Юлиана Ливийскаго, или и обоих. По Божественной Литургии взяти елей от кандил, и воду святых богоявлений, и кропляяй крестовидно священник на ниву, или виноград, или вертоград, глаголя молитвы сия.

Господу помолимся. Господи помилуй.

Господи Боже наш, в начале создания Твоего сотворивый небо и землю: и небо убо украсивый великими светилы, еже просвещати на земли, и чудитися теми Тебе Единому Содетелю и Владыце твари: землю же украсивый злаком и былием, и различием семен, сеемых по роду, и всю цветы вообразив, в благоукрашение благословил ecию: Сам и ныне Владыко, призри от Святаго жилища Твоего на стяжание сие, и благослови е, сохрани е неврежденно от всякаго чаровання, и обаяния, и всякаго зла, оплазства же лукаваго, и коварства лукавых человек: и даждь ему приносити плоды во время, исполнены благословения Твоего, и всякаго зверя, и гада, червя же и мухи, и ржу, зной и вар, и безгодныя ветры, вред наносящыя, отжени от него. Яко освятися и прославися Пречестное и Великолепое Имя Твое Отца, и Сына, и Святаго Духа, ныне и присно, и во веки веком. Аминь.
Вернуться к началу Перейти вниз
http://www.salonmagii.com
Администратор
Администратор
avatar

Сколько лет вы практикуете : Достаточно)))Чтобы понимать,когда мне пытаются вешать лапшу на уши
Сообщения : 60721
Дата регистрации : 2012-09-14

СообщениеТема: Re: ЧИН, БЫВАЕМЫЙ НА НИВАХ,ИЛИ ВИНОГРАДЕ, ИЛИ ВЕРТОГРАДЕ, АЩЕ СЛУЧИТСЯ ВРЕДИТИСЯ ОТ ГАДОВ, ИЛИ ИНЫХ ВИДОВ   Сб Ноя 10, 2012 4:52 pm

Заклинание святаго мученика Трифона

Веждь же,о Иерею,яко не вся животная зде именованная прочести достоит, но точию тогда вреждающыя.

Заклинаю вас многовидныя зверие, червие, гусеницы, хрущи и прузи, мыши, шуры и критицы, и различные роды мух и мушиц, и молий и мравий, овадов же и ос, и многоножиц, и многообразные роды ползающих поземле животных, и летающих птиц, вред и тщету нивам, виноградом, садом же и вертоградом наносящыя, Богом Отцем Безначальным, и Сыном Его Собезначальным и Единосущным,и Духом Его Пресвятым, Отцу и Сыну, Единосущным и Животворящим.Заклинаю васвочеловечением Единороднаго Сына Божия, Господа нашего Иисуса Христа, и пожитием Его на земли с человеки, страстию же Его спасительною, и животворящеюЕгосмертию,и тридневнымЕго воскресением,инанебеса вознесением, и всем Его Божественнымспасительным смотрением. Заклинаю васи святыми многоочитыми херувимы, шестикрилатыми серафимы, летающими окрест Престола, и зовущими: Свят, Свят, Свят, Господь Саваоф. Заклинаю вас святыми ангелы, и всею силою и тысящами тысящ,итмами тем,страхом многим стоящими пред славою Господнею, да не обидите виноград, ниже ниву, ниже вертоград, древес же и зелий раба Божия(имярек), но отъидите на дивия горы, на неплодная древеса, на няже даровал есть Бог вам повседневную пищу. Заклинаю вас и Честным Телом и Кровию Господа нашего Иисуса Христа, Истиннаго Бога и Спаса нашего, Имже и спасение дадеся нам и избавление,за Егоже Имя имамы умрети, да не обидите ниже ниву, ниже виноград, ниже вертоград, ниже всякое древо плодовитое, и безплодное: и ниже лист зелий да не обидите от окружения предела, и места раба Божия(имярек), аще же преслушаете мене, и преступите клятву, еюже заклинаю вас, не имате ко мне смиренному и малейшему Трифону, но к Богу Авраама, и Исаака, и Иакова, грядущему судити живым, и мертвым: темже якоже предрех вам, идите на дивия горы, на безплодная древа. Аще же не послушаете мене, молити имам Человеколюбца Бога, еже послати ангела Своего, иже над зверьми,и железом и свинцом свяжет вас и убиет, зане клятв и молитв мене смиреннаго отвергостеся Трифона: но и птицы посылаемыя моею молитвою да снедят вас. Еще заклинаю вас великим Именем, на камени написанным, и не носившем, но разседшемся яко воск от лица огня: изыднте от мест нашихна места,яже предрех вам, непроходимая и безводная, и неплодная. Изыдите от места и окрест предел рабов Божиих, и мене призывающих на помощь свою, и заступление, и спасение, да и в сих славится Пресвятое Имя Отца, и Сына, и Святаго Духа, и молитвы и прошения смиреннаго Трифона да исполнятся: яко Богу подобает слава и держава во веки веком. Аминь.



Священник же чтет молитву сию велегласно:

Владыко Господи Боже наш, плотским Твоимсмотрением благословивый Вифлеем, и Гефсиманию, и иногда дом Иаковль, иже и благословен быв, Израиль преименовася: иже и дом Аведариин и Давыдов благословивый, Сам благослови и стяжание сие, и сотвори е о благословении плодоносити: молитвами Пречистыя Владычицы нашея Богородицы, и Приснодевы Марии, силою Честнаго и Животворящаго Креста, Честнаго Славнаго Пророка. Предотечи и Крестителя Иоанна, святых славных и всехвальных апостол, святых добропобедных мученик, святых славных великомученик: Трифона, Евстафия и Юлиана, и святаго(имярек), егоже днесь память совершаем, и всех Твоих святых.Яко Ты еси благословляяй, и освящаяй всяческая, и Тебе славу возсылаем со безначальным Твоим Отцом, и с Пресвятым и Благим, и Животворящим Твоим Духом, ныне и присно иво веки веком. Аминь.
Вернуться к началу Перейти вниз
http://www.salonmagii.com
 

ЧИН, БЫВАЕМЫЙ НА НИВАХ,ИЛИ ВИНОГРАДЕ, ИЛИ ВЕРТОГРАДЕ, АЩЕ СЛУЧИТСЯ ВРЕДИТИСЯ ОТ ГАДОВ, ИЛИ ИНЫХ ВИДОВ

Предыдущая тема Следующая тема Вернуться к началу 
Страница 1 из 1

Права доступа к этому форуму:Вы не можете отвечать на сообщения
ТЕНИ ЗАБЫТОГО ПРОШЛОГО :: МОЛИТВЕННОЕ СЛОВО :: МОЛИТВЕННОЕ СЛОВО-